Блогът на изолациите – социалната изолация!

Социалната изолация – новата услуга от нашата конкуренция 🙂

„Ние като фирма с голяма история в изпълнението на изолации приехме предизвикателството и започнахме работа по въвеждането на новата изолация, а именно СОЦИАЛНАТА изолация!

Как да поръчате от новата услуга – социална изолация?

Много лесно, първо пуснете телевизора и намерете някаква пандемична програма в която ще ви бъде обяснено, че най-добрия живот е в социална изолация. След това бързо изпълнете всички предписания, включително освен ръцете си измийте и краката!

Следва окончателното финализиране на сделката – отидете и заложете единствения си имот за да можете съвсем да живеете в страх от външния свят!“

Дано успяхме да Ви усмихнем поне малко! Нашето желание е да сте живи и здрави, смели и решителни – вън кипи живот, вашия живот – изживейте го!

Бъдете здрави и мислете как да спестите от финансите си като се възползувате от всички други видове изолации които може да намерите в нашия блог.

А ако имате нужда от честен и добросъвестен партньор в бъдещия ремонт свързан с изпълнение на топлоизолация или хидроизолация можете спокойно да разгледате нашите услуги като посетите някой от фирмените ни страници:

Фирма за топлоизолация на апартаменти 

Фирма за хидроизолация на покриви

Благодарим Ви за 23 годишното доверие!

Вашият коментар