Топлоизолация

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Топлоизолацията е една от най-важните части на сградите които Ви пестят пари,

След 2005г при приемане на закон опоменат в ЗУТ всяка новопостроена сграда трябва да е с изпълнена топлоизолация, изолациите целят да защитят от загуба на енергия и топлина и от проникване на влага в новопостроените сгради.За съжаление много недобронамерени строители влагат доста не качествена топлоизолация по фасадите на сградите, от фирма за топлоизолация ни споделиха че се е случвало да премахват некачествено положена топлоизолация за да изпълнят качествена такава на новопостроени сгради.За съжаление няма контрол по надеждността на монтираната изолация и нейната дълготрайна служба на собствениците и пестенето на срества.

Както за всяко едно живо същество е важно то да бъде изолирано от външната среда така и за всяка сграда е нужна надеждна и качествено изпълнена система за топлоизолация. Добре изпълнената топлоизолация гарантира енергоспестяващ и топлинно запазващ уют във всяка добре изолирана сграда. Надеждно изпълнената система за топлоизолация покачва и цената на на всеки саниран имот бил той къща, сграда или отделен апартамент.

Системата на топлоизолацията действа по следния начин – създава термомост възпрепястващ преминаването през станите и таваните, както и през пода на сградата на топлинният поток като по този начин се предотвратяват топлинните загуби.

НАДЕЖДНАТА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ – КОМФОРТ И УЮТ

Монтажа на надеждна топлоизолационна система гарантира на собствениците една надеждна и дългосрочна инвестиция в техния недвижим имот, инвестиция която се възвръща до 3(три) отоплителни сезона за хората които ползуват услугите на топлофикация или до два отоплителни сезона за тези от вас които се топлят чрез електроенергия. За сравнение – един тристаен апартамент – панел който се отоплява на ток за два зимни сезона ще изразходи по около 400 – 450 лева на месец за постигане на топлинен комфорт в помещенията или за една зима – 4 месеца това ще е равно на около 1800 лева за отоплителен сезон или 3600 лева за два отоплителни сезона. Инвестицията по изпълнение на надеждна топлоизолационна система на подобен вътрешен панелен апартамент се равнява на не повече от 2500 лева , тоест при надеждно направена топлоизолация – каквато предлагат от фирма за топлоизолация – Енерджи Хаус ЕООД с разликата от 1100 лева ще може да покриете следващите два отоплителни сезона а всеки следващ ще ви е абсолютна печалба защото тока необходим за отопление няма да надвишава 150 лева на месец при изпълнена надеждна топлоизолация.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s